Olcsón a reptérre

Apartmanosok és hostelek figyelmébe

Amennyiben Ön rövidtávra kiadott apartman tulajdonosa, (Airbnb, Booking.com, etc.), figyelmébe szeretnénk ajánlani szolgáltatásunkat.

Társaságunk jelenleg több mint 50 lakás vendégeit szállítja a reptérre, illetve a városba.

Társaságunk több éves tapasztalattal rendelkező, szolgáltatni tudó és akaró emberekből áll. Vendégeiket a megadott helyszínen, időpontban a nevükkel ellátott táblával várjuk, majd a kapcsolatfelvételt követően értesítjük fogadó személyt az érkezés várható időpontjáról, hogy felkészülhessen a vendégek fogadására.

Vendégeinek biztonságot nyújt, hogy egy idegen országban nem kell taxit keresgélniük, hanem már a reptéren várjuk Őket és szállítjuk egyenesen az Önnel egyeztetett címre.

A repülők érkezését kollégáink folyamatosan figyelik, így nem jelent problémát egy esetleges korábbi, illetve későbbi érkezési időpont sem. Több budapesti apartmannal, illetve különböző fogászati, plasztikai központtal is kapcsolatban állunk mindkét fél legnagyobb megelégedésére. Külön igény esetén vállaljuk a vendégek lakásba történő beengedését, és az ezzel járó ügyintézést. Továbbá idegenvezetőkkel együtt dolgozva kisebb – nagyobb városnézéseket is lebonyolítunk. Gépkocsiparkunk minden igényt kielégít. Előzetes egyeztetés után biztonsági gyermekülést is tudunk biztosítani, így a kisebbek szállítása sem jelent problémát.

Árainkat előre fixáljuk Önnel, így a vendéget sem érheti meglepetés.

Célunk, hogy Önnel együttműködve kiiktassuk a repülőtéren uralkodó kaotikus állapotokat, hogy az idelátogató vendégek első élménye pozitív legyen, ne rontsa el itt tartózkodásukat egy rossz és kellemetlen benyomás. Tapasztalataink alapján, mind a vendégek, mind a szállásadók, kényelmesnek és megbízhatónak találják szolgáltatásunkat!

Amiben többek vagyunk, mint egy taxi:

– Fix, kalkulálható ár

– A vendég várása a terminálon a nevére szóló táblával

– Folyamatos kapcsolattartás a szállásadóval

– A vendég és a szállásadó is biztos lehet abban, hogy az autó a vendéggel az előre egyeztetett címre fog megérkezni

– Különleges igényeket is ki tudunk elégíteni, pl. gyermekülés, többszemélyes autók stb.

– Igény esetén a lakásba történő beengedés sem jelent akadályt

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon bizalommal a

06 70 500 4828

számon.